Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Overzicht

Ons terugbetaal- en retourneringsbeleid is 30 dagen geldig. Na 30 dagen kunnen we geen volledige terugbetaling of omwisseling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering moeten de producten ongebruikt en in dezelfde conditie als dat je ze hebt ontvangen zijn. Ze moeten ook in de originele verpakking zitten.

Voor het aanvragen van een retournering hebben we jouw ordernummer en een kopie van de factuur nodig.

Terugbetaling

Zodra jouw geretourneerde product door ons is ontvangen en gecontroleerd lichten we jouw via email in dat we het hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte houden over de goedkeuring of afwijzing van jouw retournering.

Als de retournering is geaccepteerd, wordt de terugbetaling verwerkt. Het bedrag zal overgemaakt worden om hetzelfde rekeningnummer als waar je de betaling mee hebt voldaan. Dit kan tot 14 werkdagen duren.

Late terugbetaling of terugbetaling niet te zien?

Als je de terugbetaling nog niet hebt ontvangen adviseren we je om contact op te nemen met ons op het volgende e-mailadres: info@chavern.nl.

Ruilen

We wisselen producten alleen om als ze defect of beschadigd zijn. Als dit het geval is kun je contact met ons opnemen op het volgende e-mailadres: info@chavern.nl.

Verzendinformatie

Om een retournering in gang te zetten stuur je een e-mail naar info@chavern.nl. Vermeld hierin jouw order nummer en reden van retournering. Wij nemen dan contact met je op over de verzending.

Jij zult verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten van het retourneren van het product.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@chavern.nl.